Dette er en bok som gjorde såpass inntrykk på meg som liten at jeg søkte den opp her da jeg ble medlem på siden i voksen alder. En utrolig trist, ja, hjerteskjærende bok om døden, vennskap, skyldfølelse, sorg og en rød vott som er alt som er igjen av et kort liv. Jeg husker også den røde votten, et eksempel på at dette virkemiddelet virkelig fungerte. En barnebok som gjør litt vondt å lese, men som tar barn på alvor.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Enig med deg. En knallsterk bok, men som skiller godt og balansert mellom indre og ytre handling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk denne i bokklubben som barn og tror mamma leste den en gang for meg. Jeg ville ikke lese den noe mer.... har aldri lest den igjen heller tror jeg. Synes det var for trist og fælt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud