Jeg er ikke helt enig med deg. Jeg synes plottet er bra og spennende hele veien igjennom. Når det gjelder historien om Erica og Patrik som går parallelt, er den mye av grunnen til at folk kjøper og leser disse bøkene. Jeg synes den var bra, men ikke hennes beste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg synes også denne var (ganske) bra...mulig det var vel mange "stories" samtidig i denne da, men alt hang jo sammen til slutt...og slutten ja: det var den svakeste delen, her ble den "tværet ut" .. og ble litt for dryg; jeg endte opp med terningkast 4 på denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne SandbergSigrid Blytt TøsdalTatiana WesserlingHilde H HelsethEgil StangelandKaramasov11K. H.Marit MogstadNorahKjersti SKarin  JensenTrude OmaAnne-Stine Ruud Husevåg