Kva skal ein seie? Plottet er i og for seg spennande nok, men etter 200 sider blir ein lei av å lesa om kor perfekt Patrik er som far - og då er du berre halvvegs. Språket er flatare enn tidlegare bøker, og i det heile: ikkje den beste krimen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Synes heller ikke dette er spesielt god krim.... Kanskje det rett og slett blir for kommersielt??

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg Vidar. Denne boken er den kjedeligste jeg har lest av Lackberg. Ble alt for lang og som du sier pråket blir ganske monotont og kjedelig. Likevel er boken leseverdig, men ikke mer etter min smak :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er ikke helt enig med deg. Jeg synes plottet er bra og spennende hele veien igjennom. Når det gjelder historien om Erica og Patrik som går parallelt, er den mye av grunnen til at folk kjøper og leser disse bøkene. Jeg synes den var bra, men ikke hennes beste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes også denne var (ganske) bra...mulig det var vel mange "stories" samtidig i denne da, men alt hang jo sammen til slutt...og slutten ja: det var den svakeste delen, her ble den "tværet ut" .. og ble litt for dryg; jeg endte opp med terningkast 4 på denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva