Begynn med Minotauros - hvis du ikke har lest den. Men sett deg litt inn i historiene rundt Knossos først. Makeløs vinkling på myten om labyrinten!
GOBI-bøkene er også meget lesverdige. Og mye av det andre han har skrevet av likt og ulikt. I det hele tatt, Bringsværd må være en av de mest allsidige forfatterne i norsk litteraturhistorie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det skal jeg gjøre, på din anbefaling, men i morgen blir det ikke. Bringsværd må være en veldig arbeidssom og samarbeidsorientert type. Det kan bli interessant å få et bredere perspektiv på det han har gjort gjennom årene. Takk for tipset.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Pi_MesonG LKaren RamsvikKristine LouiseTor-Arne JensenTanteMamieDinaKirsten LundLailaTheaTone SundlandEli HagelundLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanne