Nå leste jeg akkurat på hans hjemmeside at han liker å skrive om det han ikke kan, siden det så klart er mye artigere å sette seg inn i det som er nytt og ukjent før man skriver en bok. Fant ikke historien om reisen til hundremeterskogen.

Tor Åge Bringsværd er en av mine helter, det er klart. Han ser seg aldri tilbake, leser ikke bøker han har skrevet tidligere, kanskje nå da han har blitt en eldre mann og kan kjenne på alle bokryggene, det må bli metervis av slike rygger. Uansett har jeg stort sett lest barnebøkene og artikler/essay, blant annet Ole Brumm. Har planer om GOBI-bøkene en gang da. Lurer på om jeg har den boka du nevner, hvis det var første bok i den nevnte serien. Støtter forslaget ditt om en samling av gode minner i papirform.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Begynn med Minotauros - hvis du ikke har lest den. Men sett deg litt inn i historiene rundt Knossos først. Makeløs vinkling på myten om labyrinten!
GOBI-bøkene er også meget lesverdige. Og mye av det andre han har skrevet av likt og ulikt. I det hele tatt, Bringsværd må være en av de mest allsidige forfatterne i norsk litteraturhistorie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det skal jeg gjøre, på din anbefaling, men i morgen blir det ikke. Bringsværd må være en veldig arbeidssom og samarbeidsorientert type. Det kan bli interessant å få et bredere perspektiv på det han har gjort gjennom årene. Takk for tipset.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tilbakemelding og "støtten".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTanteMamieNinaKirsten LundgretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseKaren RamsvikMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne M