Hvordan personene forholder seg til det som skjer, får vi vel vite en hel del om - gjennom det de sier og gjør. Etter hvert begynner det å utkrystallisere seg noen få "hovedpersoner" som iallfall har overlevd fram til nå, og dem kommer man med tid og stunder litt nærmere innpå, iallfall om man tar fantasien til hjelp. Jeg håper du holder ut!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja holder ut, gir meg ikke så lett! Er godt i gang med bok 2 og synes det har bedret seg. Bak på bøkene jeg har lånt på biblioteket, de er riktignok gamle, der er Koskela beskrevet som hovedperson og det synes jeg ikke at jeg fikk tak i på begynnelsen, men han trer mer fram nå. Så får vi se hva jeg sitter igjen med etter at bøkene er ferdig lest.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Karen RamsvikKristine LouiseTor-Arne JensenTanteMamieDinaKirsten LundLailaTheaTone SundlandEli HagelundLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11Hege