Denne boka er absolutt å anbefale. For meg ble det en bok jeg ikke ville legge fra meg, samtidig som jeg måtte gjøre nettopp det for å få den til å vare så lenge som mulig! :) Det er jo en relativt kort bok, på "bare" 271 sider. Samtidig er den likevel omfattende og jeg føler den gir leseren utrolig mye på disse sidene. Jeg ble grepet av historien, og satt hele tiden og lurte på hvordan det ville gå videre med Stoner. Jeg brukte omtrent 6 dager på den, og da leste jeg i et behagelig tempo og virkelig koste meg med boken. Hva kan jeg lese nå, som vil gi en tilsvarende opplevelse? Neimen om jeg vet :o

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har lest så mye fint om Stoner, og det er helt klart en bok jeg etterhvert skal lese. Jeg tenkte på den da jeg leste Canada av Richard Ford som jeg falt for. Den er det skrevet lite om sammenlignet med Stoner. Derfor er jeg spent på om de kan sammenlignes på noen måte. Men bøker treffer oss mennesker forskjellig, så det er vanskelig å si om andre vil like Canada like godt som jeg og motsatt med Stoner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Blir spennende å høre hva du synes om Stoner :) Etter å ha fordøyd den litt ble den nesten enda finere også :o En perle av en bok :)
Nå fikk jeg jo et boktips også, for Canada ser ut til å være en bok i "min gate", takk for at du nevnte den - den hadde jeg ikke hørt om! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett