Er ikke overasket over at nesten bare menn er omtalt, på den tiden var det vel bare menn som fysisk bidro i krig. Og så er det vel det som jeg nevnte i mitt innlegg at forfatteren ikke vil at vi skal ha fokus på enkeltpersoner, derfor blir vi ikke "kjent" med dem. Vi får vi ikke innblikk i privatlivet,der mødre,hustruer kunne blitt omtalt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er heller ikke overrasket - men dette er iallfall et trekk som skiller denne boka fra mange andre krigsskildringer, hvor scener og synsvinkler gjerne skifter litt av og til. Her er vi på krigsarenaen hele tida, leseren får ingen "hvilepauser", selv om aktørene både drar på perm og tilbringer kortere eller lengre tid på hospital på grunn av skader.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudKirsten LundJarmo LarsenVannflaskeTanteMamieNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseKaren RamsvikMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Tor-Arne JensenBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne M