Det var rent tilfeldig at jeg så denne boka i ei hylle på biblioteket, og jeg snappa den med meg siden jeg skal på Roskilde til sommeren. Jeg leste den straks. Og nå kan jeg ikke vente på å dra dit!

Måten Strømsborg skildrer stemninga på er enestående, og den forsterkes av den behagelige skrivestilen hvor tankene og handlingene bare flyr av gårde i lange, deilige setninger. Jeg drømmer meg bort. Jeg kjenner smaken av Jäger, smaken av Fish 'n' chips, den deilige følelsen av å finne bøker på antikvariater. Jeg føler meg forelska, føler meg brisen, føler meg glad, føler at jeg hører musikken, føler at jeg er på konsertene, føler jeg er der, er på Roskilde. Og det er jammen meg godt gjort. Jeg har tenkt å kjøpe denne boka, som forresten har et utrolig stilig layout, og den skal pryde bokhylla mi. For den har gitt meg en uvanlig leseropplevelse.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Dette var utrolig fint å lese, tusen takk. Om jeg ser deg på Roskilde i år, skal du få en jäger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God bok, god festival!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jaaaaa, fine boka. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg