Tore Rem sin "Knut Hamsun - Reisen til Hitler", greier vel å slå fast en gang for alle Hamsuns ståsted når det gjelder Hitler, nazismen. Andre som har synspunkter på dette? Interessant lesing og utrolig mange spennende kilde-illustrasjoner. Har litt mer om den i bloggen

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 8 svar.

For dem som er interessert kan jeg fortelle at Rem kommer "I en sofa i arkivet" i Riksarkivet tirsdag 25. november kl. 18. Mona Ringvej vil der lede en samtale med Tore Rem og Frode L. Boason om "Dikteren og diktatoren".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Interessant, takk for opplysningen.( Er dessverre ikke i Oslo på den tiden, er der i begynnelsen av måneden)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den vil bli lagt ut på YouTube etterpå :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var smart ja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og her er lenke til møtet. :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og det kan også være interessant å lese denne artikkelen

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, fin artikkel det - belysende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott, kjempeinteressant. Når den er lagt på youtube er den vel offisiell - så jeg tror jeg kan få den inn på bloggposten min.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.