Det er fremdeles en del bøker som mangler - f.eks. Hanne Ørstaviks flunkende nye "PÅ terrassen i mørket". Jeg klarer i alle fall ikke å finne den.

I tillegg lurer jeg på hva som skjer med de bøkene vi brukerne av dette nettstedet har lagt inn selv. Vil disse bøkene på en måte "leve" et liv på siden av dem som er lagt inn gjennom automatiske oppdateringer av bokdata? Bør vi egentlig begynne på nytt? Jeg vet heller ikke hvordan man får fjernet bokdata som dermed blir overflødig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Mulig du har funnet den allerede, men her er den, i alle fall. (Selv om jeg skjønner at du trekker den frem som et eksempel, så er det utgjort å ikke finne bøker man leter etter.)
https://bokelskere.no/bok/paa-terrassen-i-moerket/438312/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lett etter mange bøker utgitt i 2014 og ikke funnet de. Har erfart at om jeg legger inn selv, så blir det liksom "en hemmelig bok", selv om jeg har brukt ISBN nummeret; hvis man vil lete opp boken andre steder, er det bare Amazon som kommer opp, og for norske bøker fungerer ikke det. (Jeg har derfor sluttet å legge inn bøker jeg nettopp har lest)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AliceInsaneHarald KKirsten LundToveReadninggirl30LailaHegeAlexander John Lucas Sletsjøe OlafsenHeidisveinCathrine PedersenINA TORNESPiippokattaEster SVibekeStig TJakob SæthreGunillaIngunn SAnne Berit GrønbechNinaaRmaNdA BaisLisbeth Kingsrud KvistenGeir SundetBjørg L.Sigrid NygaardBerit RDressmyshelfMarianne MBente NogvaHarald AndersenAnne LønøyLars MæhlumHilde H HelsethTralteMargrethe  HaugenKjell F TislevollElisabeth SveeOleBård Støre