Det er meget godt lesestoff du har tatt med deg ! Etter min mening. Men hvor lang er turen, og hvor fort går det an å lese ?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Turen er relativt lang, blir borte fjorten dager. Med lettleste bøker har jeg tidligere klart rundt to tusen sider. Jeg har også med Når løken skrelles av Günter Grass som du og jeg har snakka om før. Jeg har også (endelig) klart å laste ned en Kindle-app til brettet, og en rekke gratis bøker fra Amazon. Førsteinntrykket av dette programmet er strålende, med egen ordliste som forklarer vanskelige ord når man peker på dem. Gratisbøkene er blant annet T B R 0 2 B av Kurt Vonnegut, Dracula, Tales of two Cities og Walden. Håper å komme i gang med den siste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Morten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenTheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristina