En bok om klasse systemet i London, England. Jeg elsket denne boka. Hun beskriver så godt hvordan klassesystemet fungerer. Hvor vanskelig det er å være den samme med venner og familie etter man har vokst fra de psykologisk og samtidig hvor tom suksessen kan oppleves når den ikke blir forstått/anerkjent av familien og venner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Godt oppsummert. Boka "tok" ikke meg i like stor grad, den ble litt for spesiell, men enig i at det er en "viktig" bok som skildrer mennesker og miljø på en treffende måte. Artig også med en original vinkling og skrivemåte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeHanne Kvernmo RyeEster SElin FjellheimToveTove AlmaReidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKoriander