Dette er en vakker bok med et poetisk språk. En type bok hvor det står så mye mellom linjene, altså en bok som gir meg mye og som jeg tenker jeg kan lese flere ganger for å få med meg alt. Slutten er også åpen for tolkning og jeg er veldig nysgjerrig på hvordan andre tolker dette. Dyp og nydelig bok som gir mye rom for ettertanke.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har nettopp lest Beatles og Sluk av Lars Saabye Christensen. De var veldig gode. Jeg har virkelig blitt glad i den forfatteren, så da blir det Maskeblomstfamilien neste gang jeg er på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har faktisk kun lest Maskeblomstfamilien av Lars Saabye C, men på grunn av denne boka har jeg virkelig fått sansen for forfatteren! Du burde absolutt lese Maskeblomstfamilien, den er jo litt dyster men på en veldig fin og poetisk måte :) Da burde vel kanskje jeg prøve meg på Beatles og Sluk også, jeg har dem på lista. Hyggelig med svar, og kos deg med boka!:)

Slutten på Maskeblomstfamilien var veldig spesiell og åpen, så du må gjerne si din tolkning til meg når du har lest den, er nysgjerrig på hva andre tenker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Monika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeterTor Arne DahlJulie StensethÅsmund ÅdnøyLinda NyrudHeidi HoltanTrude JensenTanteMamieDaffy EnglundLailaEllen E. MartolRoger MartinsenTine SundalToveInger-LisePerSpelemannReadninggirl30Fride LindsethTor-Arne JensenTorJBBjørg RistvedtChristofer GabrielsenSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanne