Holy psyks... Eller Holly Sykes historie drar meg inn - både i starten og slutten av boka. Hugo Lamb også, men så blir det for springende og kanskje for meget ... for psykisk. David Mitchell er en god forteller, og hans karakterer får dybde og liv, men det blir altså for springede for meg.

Jacob de Zoet boka er stadig min favorit fra Mitchell

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Etter en oppvekstroman og en historisk roman er David Mitchell tilbake til det mer fantastiske. Kanskje litt vel fantastisk for meg til tider, men alle de forskjellige historiene likte jeg stort sett bra. Enig i at slutthistorien i seg selv og stemningen der er bra, men jeg sliter litt med "løsningen". Men hvordan han skulle dratt dette i land vet jeg heller ikke, jeg lurte litt på det undervegs. Men alt i alt er jeg mer positiv enn deg, og trilla en femmer. David Mitchell er fremdeles en stor favoritt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyeIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieTurid KjendlieJBReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteHarald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda ASynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud Husevågtuhamre