Ellen Brandford er en suksessrik Manhatten-advokat, som har alt hun kan ønske seg. En jobb hun liker og tjener godt på og snart skal hun gifte seg med politiker og kollega Hayden Croft. Om kun tre måneder skal det storslåtte bryllupet stå og Ellens mor er i full gang med planleggingen. Midt oppi bryllupsplanleggingen og Haydens overgang fra advokat tilbake til politiker dør Ellens bestemor. Ellen og bestemoren hadde et nært forhold. Det var bestemoren som lærte Ellen å fotografere og hennes herlige blåbærmuffins som var myke inni og sprø utenpå vil Ellen aldri glemme.
Ellen har lovet å oppfylle bestemorens siste ønske, nemlig å levere et brev til bestemorens gamlekjæreste i den lille byen Beacon i Maine, bestemorens hjemby. Det som begynte som en rask dagstur for å levere brevet utarter seg til å bli en mye mer komplisert affære enn Ellen noen gang kunne ha forestilt seg. Det viser seg at Ellens bestemor ikke har fortalt alt om sin oppvekst i den lille byen hun flyttet fra da hun skulle studere. Etter hvert som Ellen finner ut mer og mer om bestemorens fortid finner hun også ut mer om seg selv og sine egne verdier.
Dette er en hjertevarm og koselig chick lit-roman. Ingen stor roman, langt i fra, men en deilig pause fra hverdagens kjas og mas. La deg forføre av småbylivet i USA. La deg distrahere av kjærlighet, familie og ikke minst mat. Hvis du er på diett bør du IKKE lese denne boka, som kommer med mange herlige matbeskrivelser med blant annet dampende hummer i smørsaus, eplesidersmultringer og blåbærpai.

CLG

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilEster SPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundKirsten LundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemetergretemorGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtMaren