Dette er en svært velskrevet underholdningsroman av sveitseren Martin Suter. Enda et hakk bedre er den mer dyptloddende, men likeledes underholdende romanen Small World av samme forfatter. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har oversatt begge to (NB! oversettere får ikke royalties, bare fast honorar), men jeg synes det er sørgelig at bøker utgitt på små forlag får så lite oppmerksomhet og knapt nok blir tatt inn i bokhandlene. Derfor vil jeg gjøre oppmerksom på Martin Suter her. Se også http://oversetterblogg.blogspot.com/

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er enig med deg i at dette er en velskrevet og god underholdningsroman. Jeg ble veldig glad i Adrian Weynfeldt og ønsket at boken hadde vart en stund til.

Ang Small World så syns jeg det var en fantastisk empatisk og god bok om demens og hvordan dette kan oppfattes.

Jeg har fått anbefalt Martin Suter og andre sveitsiske forfattere av en venn meg i Sveits. Gleder meg til å oppdage fler derfra. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sjølv om eg synest at handlinga kunne vore skrudd litt meir til i første delen av boka, er eg samd i at dette er ein god underhaldningsroman. Adrian Weynfeldt er ein type ein får sympati for, og eg håpte undervegs at han måtte få det siste stikket! Saknar han litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KLene AndresenEvaSynnøve H HoelTonjeRisRosOgKlagingPiippokattaJohn LarsenTheaAnn ChristinRandiAgretemorTone HJulie StensethGrete AastorpGladleserDaffy EnglundReadninggirl30MarianneNAvasomniferumBjørn SturødHanne Kvernmo RyeAnne Berit GrønbechHilde Merete GjessingWenche VargasJarmo LarsenKaramasov11MaikenFlyvebladTine SundalLesevimsaNorahIvar SandLeseaaseFindusEllen E. MartolIngrid HilmerTrude Jensen