Jeg og holder på med biblioteksbøker, er nettopp ferdig med Hærrens lette tropper - muntre historier om Guds glade krigere og har startet på Olavsjubileet i Sarpsborg 1930 - Den kulturhistoriske utstilling. Har planlagt å lese Østfoldarv og Østfoldminne - festskrift i anledning Borgarsyssel museums 25 års jubileum og Historien om det gamle Vinland, så det går i norges og Østfoldhistorie her.

Må også huske å spørre på Borgarsyssel Museum om de har en liste over alle bøker og småhefter de har gitt ut, har lest flere av dem og skulle gjerne vite vilke andre det er.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det blir ikke noe av "Østfoldarv og Østfoldminne" denne helgen likevel. Har sett på krimserier til langt på natt på TvN flere netter på rad så det går mye i lesing om natta og soving på dagen.

Fant i steden fram Eurovision Song Contest 50 år - den officiella jubileumsboken og er allerede nesten halvveis i den. Den utg jeg leser er en svensk utg jeg fant på FrS bib, men vet at jeg har den på eng dypt nedi en bunke som jeg difinitivt skal spare på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Eirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallaKirsten LundmarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30Thea