Leseformen er fortsatt ikke helt på topp, men nå har jeg hvertfall fått tilbake muligheten til å lese og forme setninger :-) Far Goriot er gjort om til utebok, på den måten får jeg uansett lest noen sider hver dag. Evig optimist som jeg er har jeg også tatt fram en bok som jeg håper å få startet på iløpet av helgen, det blir At the Hands of a Stranger av Lee Butcher. Om noe skal hjelpe på leseformen så må det bli krim, nå er det bare å håpe dette gjelder krim fra virkeligheten og.

Nå som jula er rett rundt hjørnet, hvertfall i håndarbeid-øyne, går også endel tid til brodering så da er det ikke like ille med en liten lesepause.

God helg og håper dere nyter høstværet!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Jula er fulle ca 3 mnd unna, men jeg har et kapitel igjen i boka om hvordan du blir et tallgeni. En del av disse regnestykkene er jo greie, så vet ikke helt om jeg har lært noe nytt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ble Svik av Trude Teige denne helga, og nå er jeg igang med Gutten som sluttet å gråte av Ninni Schulman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her går det i The Shining av Stephen King. Boken er (heldigvis) bedre enn filmen, og King bygger opp en uhyggelig stemning på en måte som får meg til å sove med lyset på. Tommel opp.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg har sett saman følgjande lesemiks for helga: Nøkkelmakeren av Gert Nygårdshaug, Skråninga av Carl Frode Tiller og Sanger til Willow Frost av Jamie Ford.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg begynte på "the stranger beside me" En bok jeg vet du har lest, om Ted bundy

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den leste jeg for noen måneder siden og jeg synes den var veldig bra. Håper du også liker den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helga blir det bare lesing og tv,ryggen har spilt meg et puss igjen:-(
Men heldigvis har ikke leselysten sviktet! Leser krim,"Helt alene" av Mary Higgins Clark. Har bare noen få sider igjen. Boka som venter på nattbordet heter,"Mor vi trenger deg" av David
Baldacci. Fortsatt god helg til alle sammen:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

God bedring! Da har du hvertfall nok tid til å lese :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg og holder på med biblioteksbøker, er nettopp ferdig med Hærrens lette tropper - muntre historier om Guds glade krigere og har startet på Olavsjubileet i Sarpsborg 1930 - Den kulturhistoriske utstilling. Har planlagt å lese Østfoldarv og Østfoldminne - festskrift i anledning Borgarsyssel museums 25 års jubileum og Historien om det gamle Vinland, så det går i norges og Østfoldhistorie her.

Må også huske å spørre på Borgarsyssel Museum om de har en liste over alle bøker og småhefter de har gitt ut, har lest flere av dem og skulle gjerne vite vilke andre det er.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det blir ikke noe av "Østfoldarv og Østfoldminne" denne helgen likevel. Har sett på krimserier til langt på natt på TvN flere netter på rad så det går mye i lesing om natta og soving på dagen.

Fant i steden fram Eurovision Song Contest 50 år - den officiella jubileumsboken og er allerede nesten halvveis i den. Den utg jeg leser er en svensk utg jeg fant på FrS bib, men vet at jeg har den på eng dypt nedi en bunke som jeg difinitivt skal spare på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser : Et hav av valmuer, forfatter Amitav Ghosh. Her er det et stort persongalleri og mange vanskelige ord, må ofte se på ordlista bak i boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skal lese de siste tjue sidene av Rettsstridig forføyning - uhyggelig godt skrevet om å elske en som ikke elsker deg igjen. Boka vant August-prisen - her i Norge har den vel gått litt under radaren tror jeg, selv om den har fått hederlig omtale. Anbefales virkelig!

Deretter blir det tilbake til Americanah og Hatties 12 stammer. Muligens fortsetter jeg på Jeg kommer med en gang av Shin Kyung-Sook, som jeg så vidt begynte på her om dagen. Liker alle tre godt så langt!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Intet nytt fra lest-fronten ... her der det same oppleg som førre helg; Kings Bay-saken av Monica Kristensen og Far Goriot i kjell k sin lesesirkel.

Det hjelp ikkje akkurat på konsentrasjonen at det stadig er kattunge og kvalp i fullt firsprang gjennom stova, og gjerne over fanget mitt, men sant å seie så ofrer eg gjerne litt lesero for å få oppleve denne moroa.

God helg!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Nyter høstværet til fulle. På lesefronten er det Alene sammen av Abraham Verghese det går i og litt innimellom blir det Etterfølgelse av Dietrich Bonhoeffer. Men har barne-barn denne helga så da blir det ikke mye fred å få,men etter sengetid er det vel en rolig stund for Bestemor,håper jeg. Uansett,god helg til alle.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Her ligger det mange bøker på vent nå, bl.a. Flere stk fra biblioteket med ventetid på som jeg dermed ikke får fornyet.... Så stresser litt med det og håper leselysten kommer tilbake for fullt denne helga :)
Holder på med "Brudekisten" av Unni Lindell nå. Sliter litt med å komme i siget med den...
Jojo Moyes' siste bok ligger også på vent.
Har igjen er par timer av "Döden", den siste boka i Gardell sin trilogi. Regner med å høre ut den mens jeg gjør husarbeid i helga :)
Lånte også med meg "Vil ikke reise, kan ikke bli" fra jobben i går. Den handler om vold i hjemmet, og virket så interessant at jeg måtte ta den med hjem og lese den selv før den kommer til utlån.. ;)

God helg alle sammen!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Får prøve å komme meg igjennom denne boka om han Ove Har slitt voldsomt med å finne tid, lyst og energi til å bli ferdig med den. Har vel kommet rundt halvveis, og må ærlig innrømme at jeg ikke fatter hvorfor denne har fått så mange gode anmeldelser! Men, får prøve å lese den ferdig, og gjøre meg opp en mening til slutt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland