Det er ikkje alltid like vellukka det, for forfattaren har ofte ei heilt eigi forståing av teksten. Andfre gonger kan det bli ein retteleg suksess, t.d. likar eg svært godt Neil Gaiman si lesing av eigne bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

På en måte var det forsonende å vite at det er forfatteren som leser. Det høres til tider ut som om hun leser inni seg, men med stemme. Hadde det vært en hvilken som helst annen enn henne selv, hadde jeg syns jeg det hadde vært respektløst og dårlig handverk. Nå syns jeg det er fascinerende. Prøver å forstå hva hun vil formidle som et suppelment til teksten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbeline