I likhet med de to første bøkene i trilogien ( "Bli hvis du kan. Reis hvis du må" og "Alle vil hjem. Ingen vil tilbake" ) var også denne tredje og siste boka en god og tankevekkende leseopplevelse. Ikke minst var det interessant å registrere hvor ulikt de etterlatte taklet tapet av tre unge menn i forbindelse med utenlandsoppdrag i Afghanistan. Forfatteren beskriver dessuten hvordan det var mulig at enkelte av de etterlatte ble litt sinte/bitre på de som omkom. Boka var i likhet med de to første - rike på detaljer, derfor var det bortimot umulig å skumlese, uten å gå glipp av viktig informasjon. Helga Flatland viste gjennom hele boka god evne til å skildre utfordrende mellommenneskelige relasjoner. Hun har åpenbart god menneskekunnskap.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er bare så imponert over denne unge forfatteren som har slik innsikt i menneskesinnet og kan fortelle på en måte som kan engasjere lesere i alle aldre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hun er absolutt en forfatter med en lysende fremtid, og hun fortjener mange lesere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Amanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie