Klart du ikke stemmer for bøker du enten har lest eller holder på å lese med leseselskapet ditt! Men det er fint at du bekrefter min mistanke om at Odysseen bør leses før Ulysses - hvis jeg husker rett fra trådene her for noen år siden, skulle leseselskapet ditt til Dublin etter å ha lest Ulysses, så jeg tenkte du måtte være rett person å spørre! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Vi hadde Odysseen som ekstralektyre under lesingen av Ulysses, det var svært nyttig. I tillegg til referansene til Odysseen, måtte vi også hele tiden være oppmerksomme på Joyces bruk av fargekoder, kroppsdeler, sjangre m mer. Medlemmenes manglende evne til å lese Ulysses alene var grunnen til at vi startet Leseselskapet. Anbefaler på det sterkeste boka som felleslesing, selv om jeg selvsagt helst ønsker det skal bli ei bok jeg ikke har lest.

For oss i Leseselskapet er ringen på en måte sluttet nå når vi leser Illiaden og Odysseen, men vi fortsetter selvsagt lesingen også etter neste års tur, som selvsagt går til historisk grunn i Hellas og Tyrkia. Gleder meg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg har alltid vært misunnelig på deg som har det Leseselskapet... ;D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTove Obrestad WøienKirsten LundTralteSissel ElisabethKari FredriksenTheaNorahHelena ETrygve JakobsenDemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWencheMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEva