Jeg har lest alle fire bøkene om Jarle Klepp, og jeg er bare helt henført! Charlotte Isabel Hansen "leste" jeg som lydbok, hvor forfatteren selv leste. Det var bare vidunderlig!

Jeg har i alle fall tenkt at disse bøkene - og kanskje særlig de to siste, som har fått litt bank - må leses på Jarle Klepp sine premisser. Javel, så er det nok antakelig kun "Kompani Orheim" som blir stående som den største og sterkeste av disse fire romanene, men for meg er det helt greit. Jeg vil ha flere av Klepp-bøkene!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da er vi helt enige...og jeg har fått kommunisert det til forfatteren også...kanskje det blir en 6-binds, eller 12-binds (Proust) av det etter hvert. (Hva sier du Tore Renberg?)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalLailaDemeterJulie StensethMarianne MGrete AastorpJakob SæthrePirelliToveRoger MartinsenSol SkipnesAnniken RøilHarald KBård StøreBur1Elisabeth SveeAmanda ATove Obrestad WøienHegeCathrine HvasshovdKikkan HaugenKirsten LundWencheHilde Merete GjessingEllen E. MartolKristine LouiseBerit RPiippokattaIreneleserAkima MontgomeryLinnLene AndresenHeidi BBsiljehusmorIngvild SVibekeBjørn SturødBjørg Marit TinholtWenche VargasYvonne Sandberg