Dette var en bok jeg virkelig gledet meg til å lese. Jeg leste bakpå boka og leste bokomtaler om den. Så begynte jeg endelig å lese den. Starten var litt treg, men den tok seg litt opp etterhvert. Allikevel var ikke dette ei bok som virkelig rørte ved meg, klart den var spennende, men ikke noe mer enn det. Men for all del, det er ei god bok. Det er bare det at den rørte ikke ved de rette strengene i meg, så derfor klarte jeg ikke helt å føle ordentlig med personene, og jeg fulgte ikke handlingen med samme intensitet som i mine favorittbøker. Jeg tror ikke det handler noe om at boka er bra eller dårlig, men akkurat som med mennesker er det noen bøker man rett og slett ikke har god 'kjemi' med. Men jeg tror fortsatt at dette kan være en god bok og en god leseropplevelse for mange, men den rørte bare ikke ved de rette strengene i meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Denne har jeg ikke rørt enda, bare lest bakpå permen. Kanskje en dag, kanskje en dag ... Har andre som står for tur først!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka var en skuffelse for meg, men det eliminerer jo ikke muligheten for at du liker den. Bøker er som mennesker, enkelte ganger er det rett og slett ikke rett kjemi der.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hahh! Det med bøker og mennesker var det jeg som kom på, hint-hint ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Javel da, så får du få æren for det ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å, det var da så lite, kan du skjønne. Min minste kunst, egentlig ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jaja, men jeg har allerede fått god bruk for 'din minste kunst', i grunn ;) Har brukt det som et godt argument opptil flere ganger, både her inne og i en diskusjon om Et helt halvt år sammen med moren min ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ungdommer som tar en god diskusjon med foreldrene sine liker jeg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliAmanda AAgnete M. HafskjoldHanneEster SKirsten LundReidun GranberggretemorAud Merete RambølAnne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemeterGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtothea