Meget overbevisende debutbok. En fabelaktig oppvekstskildring fra Oslo øst. Boka er til tider meget morsom, men også hjerteskjærende sår der den bør være det. Boka vekker minner i et hvert mannehjerte og kanskje særlig for oss som i likhet med hovedpersonen har - eller har hatt et nært forhold til musikken og tekstene til Joachim Nielsen. Les, les.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig, Bjørnar Naalsund! Jeg har hatt gleden av å lese boka to ganger, og andre gangs gjennomlesning var like fascinerende som den første. Her er det mange som kan glede seg til en leseropplevelse - og man må ikke nødvendigvis være Jokke-fan for å leve seg inn i boka. Det holder lenge å være leseglad og medmenneske!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NorahEllen E. MartolAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise Selnes