Eg les fleire av Discworld-bøkene før eg fann ut at eg likte fantasy, og likte det godt. Han har ein fantastisk fantasi, og gjer strålande narr av sjangeren. Begynn med bøkene om Rincewind (det er mange bøker som føl ulike grupper menneske, og det er so mange at det er vanskeleg å få oversikt). The Colour Magic og A Light Fantastic (heilt sikkert på norsk òg, men kjenner ikkje dei titlane) er ein god start.
Elles har han òg skrive bok saman med Neil Gaiman, Good Omens. Eg har ho på "skal lesa"-lista mi...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da har jeg bestilt de to første bøkene i serien, gleder meg til å finne ut om jeg liker de eller ikke. Good Omens minner meg faktisk litt om tv-serien Supernatural, den er jeg stor fan av så kanskje denne er noe for meg. Får prøve meg på The Colour of Magic først.
Takk for tips :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee