Artig at begrepet interessant kan innebære så ulik forståelse. Din motdebattant synes å forstå det som et ikke-ord som bar kan oppfattes ironisk, eller et ord man bruker når man ikke vil stå for, eller argumentere for en negativ oppfatning. Noen oppfatter visstnok ordet "ok" som en respons som egentlig betyr at man ikke liker forrige beskjed eller melding, men ikke gidder å argumentere i mot. Eksempelvis "jeg hører hva du sier, men . . ." Ok er jo oftest en bekreftelse. Det kan bli mye moro med slike dialoger. Det er ok når han forklarer hva han mener med begrepet interessant, og du gjør rede for din forståelse, som likner mest på min egen forståelse. Alt i alt ble jeg litt klokere av dette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er ikke ordet "interessant" jeg peker på, men bruken av ordet, at det så kjedelig ofte etterfølges av et "interessant, men [...]", eller som Seinfeld sier et sted: "[...]. Having said that, [...]". Slik har ordet mistet sin mening, og uttrykker vel istedenfor at det man leser er interessant, at man leser det overbærende. Noe som er irriterende. Egentlig er vel alt irriterende på Internett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke sikkert at alle oppfatter og bruker ordet slik som du har sett deg lei på. Det var bare det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaHanne Kvernmo RyeHildKirsten LundalpakkaDolly DuckRufsetufsaGrete AastorpHildeGunn DuaasKorianderHeleneKristine LouiseArne SjønnesenTine SundalLars Johann MiljeChristofer GabrielsenReadninggirl30Akima MontgomeryflaEvaHilde VrangsagenAnne Berit GrønbechCecilie69Reidun SvensliAlice NordliAnne LiseEileen BørresenG LLisbeth Kingsrud KvistenHarald KAmanda AAnn Helen EmgeSynnøve H HoelFiolNorahBenedicteHeidi LConnie