Eg trur eg må nøye meg med den siste nye boka mi som alt er i hus: Søstrene Makioka av Junichiro Tanizaki (her må ein halde tunga beint i munnen). Sidan eg er med i to lesesirklar så ventar eg og ser kva som blir bestemt...Det er ofte noko nytt:-)

Ser fram til å starte på denne nye, får god tid no som alle feriegjester har reist.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg er kommet litt inn i bok 2 i Søstrene Makioka. Har gledet meg til den lenge. Synes den var litt kjedelig en stund, men nå er jeg kommet godt inn i livene til søstrene, og har det fint der :-) Man lærer svært mye om Japan av å lese denne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er no ca halvvegs i Første bok, og opplever det som svært annleis, kulturelt og tradisjonelt - så ulikt mykje av det eg har lese før. Men - eg likar det!
Og ein ting er iallfall heilt sikkert....ingen i mi familie hadde blitt gifte med slike prosedyrer! Herlighet!! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha! Nei, det er ikke bare bare å passere de testene der! Og forfatteren får virkelig frem mye av kultur og tradisjoner, det er helt sikkert!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLars Johann MiljeIngeborgChristofferHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk Nordvest