Jeg er alltid interessert i hvilke klassikere som blir gitt ut på nytt eller for første gang. I høst kommer Maupassant sin klassiker Pierre og Jean på norsk for første gang, så den havner nok i bokhylla mi :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hvis du er interessert i klassikere, så er jo Søstrene Makioka, som omtales flere steder, kanskje et alternativ. Sies å være Japans viktigste bidrag til verdenslitteraturen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har flere bøker av den franske novellkunstner Guy de Maupassant, tok med meg ei bunke fra et antikvariat for et par - tre år siden. Har lest flere av de, så har du ikke lest noe av ham så kan du glede deg.
Ser jeg har noen få uleste igjen, det er alltid hyggelig å lese hans noveller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliLars Johann MiljeIngeborgChristofferHilde Merete GjessingTor Arne DahlIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJDiddiHanne Kvernmo RyeIngeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiEster STorAmanda ALilleviFrisk Nordvest