Kjenner meg igjen både når det gjelder felleslesning/ parallellesing og forskjellige bøker i forskjellig setting. Hjemme prøver jeg å lese ei bok av ganga.
Til neste trailertur har jeg med fire lydbøker fra biblioteket jeg hører når jeg kjører, og fire bøker jeg leser på kafé/ eller under venting. Jeg rekker nok ikke alt, men det er ikke godt å vite hva man får lyst til å lese/ høre, eller hvor lang turen blir. Erfaringa går på at man klarer litt mer kompliserte og tunge bøker når man legger avsted, men jo lenger turen blir, jo enklere må det være. Å lese enkel krim er en flott nedstressingsmetode. Lydbøker har etterhvert fått høy kunstnerisk kvalitet. Tidligere kunne det variere mye. Blindeforbundet var vel dem som starta å gi ut lydbøker (?) og de ga ut endel jeg hadde inntrykk av at det var velmenende amatører som leste inn. Tidligere var det jo kassetter, som nå er avløst av cd'er. På siste tur var cd'ene til to av bøkene helt ødelagt. Jeg har mange bøker på iPoden, men bilen jeg kjører nå mangler avspillingsmulighet.
Lydbøkene til førstkommende tur er En uskyldig mann av John Grisham, Marlowe Fallet av Raymond Chandler, Høyt spill og andre hårreisende historier av Roald Dahl og En by som Alice av Neville Shute.
De analoge er Mannen som faller av Don DeLillo, Med kaldt blod av Truman Capote, Bølgerytteren av Johan Theorin og Den uskyldige av Ian McEwan.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

God tur, og køyr pent. Kanskje du må ta ein omveg for å kome igjennom alle bøkene?
Forøvrig stend En by som Alice høgt på lista over bøker eg ser etter på brukthandlar, loppemarknad o.l.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for det!
- men kanskje er det ein definisjonsak hva som er transport og hva som er omveg?
Papirruller til Italia og ferdigtrykte bøker med norsk tekst hjem? Stoffruller til Portugal og ferdigsydde plagg hjem? Kompressorer til Nederland som skal hjem når de er reparert?
Innlegget kunne blitt langt...

But you who philosophize disgrace and criticize all fears
Take the rag away from your face
Now ain't the time for your tears.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Rolf IngemundsenJulie StensethEileen BørresenTove Obrestad WøienChristinaLinda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokatta