Veldig enig i det du skriver, det var ikke helt min gate og likte ikke måten boka var skrevet på,fenget meg ikke , boka høres bra ut på smussomslaget men innfrir ikke mine forventninger. Tydeligvis er jeg ikke enig med New York times som har denne på topp på sin bestselgerliste ifølge forsiden på boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg likte konseptet delvis, men var ikke fan av måten den ble skrevet på. Det ble for damete og pompøs på mange måter. Hadde store forventninger til denne, men dessverre ble jeg skikkelig skuffa:/ Men glad det er flere som er enige med meg for så langt vet jeg bare om folk som elsker den. Jeg hadde forventet meg noe mer, men likte bare ikke det kvinnelige språket. Og den overrasket heller ikke noe særlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliFredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil