Å være sykemeldt i ett år var en tung dag for meg, så føler med deg. Er det over på AAP nå eller har du fortsatt litt tid?
Det er fort gjort å bi en eremitt når man er syk. Hadde jeg ikke hatt samboer så hadde jeg vel vært helt isolert. Eller bodd hjemme hos mor og far :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Er fortsatt på AAP og har vært det lenge, har jo vært arbeidsledig siden januar da jobbkontrakten gikk ut, og må følge noen kriterer for å være med på den avtalen. Fysiotereapi og en annen ting som jeg må være med på mot min vilje som jeg ikke vil si høyt. Men tør ikke annet enn det jeg får beskjed om, da vet du. En avtale er en avtale og det er kjipe greier.

Selv har jeg isolert meg helt. Har ingen kjæreste/samboer, ingen venner, så de eneste kontaktene jeg har er mine nærmeste. Så det er foreldrene som kommer og ser innom meg og av og til er jeg hjemme hos dem (en gang i uka).

Liker å være alene og har ikke noe i mot det, men klart det blir langsomt selv om man har bøker.

Så, livet er kjipt. Kan ikke si at jeg fryder meg. Misunner alle som skal tilbake til den grå hverdag nå i høst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da skjønner jeg veldig godt at dagene blir lange, godt å høre at foreldrene dine stiller opp hvertfall. Det er viktig å ha støtte rundt seg når hverdagen er tung. Også må du ikke glemme at du har oss på bokelskere :-)

Det er nok ikke å komme unna disse tiltakene Nav forlanger, men stort sett vil jeg tro at de gjør sitt beste. Målet deres er jo det samme som ditt, å få deg ut i jobb fortest mulig. Forhåpentligvis får du noe ut av det selv om du kanskje ikke merker det akkurat nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet ikke. Har alidr stolt på nav og kommer aldri til å gjøre det. Jeg gjør de kriteriene de forlanger, men det betyr ikke at noen lover meg noe som helst. Det føles ut som om alt jeg gjør er forgjeves. Blir bare ikke kvitt den følelsen.

I mellomtiden prøver jeg å holde ut. Ikke rart at jeg drukner meg selv i bøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Personlig har jeg stort sett bare hatt gode opplevelser med nav, men jeg tror det varierer mye med både saksbehandler og fastlege. Det er utrolig viktig å ha en fastlege som tror på deg, forstår deg og er villig til å hjelpe til. Håper det ordner seg for deg etterhvert.

Og det er godt at du har bøkene som hjelper deg til å holde ut :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sier ikke at nav er helt håpløs, men det er noen kriterier jeg må være med på som er mot min vilje for å komme meg videre. Det er det jeg reagerer på.

Ikke meningen å høres krass ut, men er bare lei av å sitte fast i mitt eget liv:/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har jeg full forståelse for og du er nok ikke den eneste som har dårlige opplevelser med nav og behandlingsopplegget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, man kan vel ikke få alt her i livet:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FredrikAkima MontgomeryHallgrim BarlaupIreneleserMads Leonard HolvikErika NMarit MogstadDemeterJane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken Røil