Kvothes livshistorie fortsetter i bok to av The Kingkiller Chronicle av Patrick Rothfuss. Den vanskelige andreboken. Med brakdebuten Name of the Wind, er det litt uttakknemlig å skulle skrive en ny bok. Og selv om the Wise Man's Feat desverre ikke lever helt opp til forventningene, skal man absolutt ikke skimse av boka. Det er en meget, meget god oppfølger, en oppfølger som bekrefter Rothfuss' talent og hvor underholdende historien er.

Det er ikke det at boka i seg selv er så mye værre enn førsteboka, det er kanskje heller det at den ikke helt følger opp og at jeg savner en videre utvikling. Rothfuss skriver fortsatt utrolig bra, kanskje best i hele fantasysjangeren, karakterene og verdenen er fortsatt interessante og dype, og tempoet er fortsatt høyt. Men det er noe som mangler. Kanskje er det den lille forbedringen man ønsket seg. Jeg vet ikke, men jeg vet at jeg skal lese tredje og siste bok så fort den kommer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Vet du om denne er kommet ut på norsk? Fikk den første boka på norsk, så da tenkte jeg å fortsette trilogien på moderspråket :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morten Hansen, oversetteren, forklarer og forteller her at den kommer over sommeren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Rune U. FurbergLilleviHarald KIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLaila