Lurer litt på;
har du belegg for å hevde at det er slik, eller er det ren synsing?
Jeg skjønner ikke helt hva du mener når du spør

"Er det slik at det bare er "klassikere" som er godkjent her inne nå?"

Godkjent av hvem? Det er jo ikke sånn at det er regler for hva vi skal synes og mene? Det er p.t. mer enn 27 000 bokelskere her inne, og det er jo fritt fram for alle å komme med anbefalinger.

Som Gretemor skriver lenger nede i denne tråden:

"På bokelskere.no er det plass for alle, det kan vi være stolte av, mener jeg."

Et lite tips til slutt:
Det er jo mulig å være litt mer konkret når man ber om anbefalinger. Hvis noen ønsker anbefalinger til for eksempel nyere bøker for barn, ungdomsbøker fra Asia osv, er det kanskje lurt å skrive det? Det er jo tross alt lettere å anbefale en bok desto mer man vet om hva folk er ute etter.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det var da et litt skarpt svar...
"Har du belegg for å hevde at det er slik",
Jeg skriver det jeg mener, og ser. Det har være diskusjoner her om det samme tidligere, og det har vært mange tildels nedlatende svar når det har blitt spurt etter, eller diskutert bøker som ikke har vært med godt litterært innhold.
Et eksempel, jeg kommer på i farten, er Fifty shades og lignende bøker. Disse ble, slaktet som porno og kvinneundertrykkende av mennesker som ikke engang hadde lest bøkene.
Jeg mener at alle kan mene og lese det de ønsker og liker, men en må kunne holde seg for god til å være nedlatende mot andre, bare fordi man ikke liker de samme bøkene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB