Jeg ønsker meg system i hyllene mine. Det er i grunn nødvendig når man har over 2000 bøker og ønsker å finne igjen noe. Men det betyr ikke at jeg har det systemet jeg ønsker meg. Jeg har hyller langs hele langveggen i stua. Her er bøkene sortert etter sjanger, sånn ca. Kunne tenke meg å finsortere under der igjen etter forfatterens etternavn, men det er ikke ideelt når jeg har sju andre hyller av forskjellige størrelser plassert rundt om i resten av leiligheten.

Det er ikke alltid jeg finner igjen det jeg skal ha, men det hender ofte at jeg finner igjen bøker jeg hadde glemt... Sånn totalt sett synes jeg hyllene mine er ganske pene, her er et utsnitt fra ca midten av den store:

skriv bildebeskrivelse her

Ja, det er antydning til fargesortering helt til høyre der, men det er ikke noe jeg kan gjøre med hele hylla, selv om det ser pent ut. Da blir det i hvertfall umulig å finne igjen titler. Men det passer akkurat der. Og ja. Jeg kjenner igjen trangen til å sortere etter høyde. ;)

Godt sagt! (14) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Artig å se dette - kan godt hende jeg selv legger ut et bilde etter hvert ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det synes jeg du skal! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så artig å se i bokhyllene dine, takk for titten! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg Marit TinholtIngeborg GJulie StensethMonica CarlsenBeathe SolbergKirsten LundPiippokattagretemorMorten BolstadNikkaChristofferKjell F TislevollAnniken RøilHarald KHilde H Helsethandreas h. o.Ellen E. MartolHelen SkogBertyBerit RJarmo LarsenTuridmajaTheaEgil StangelandEster SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTanteMamieHenrik  Holtvedt AndersenLisbeth Marie UvaagTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineMads Leonard HolvikHilde Merete Gjessing