Tja, hva skal jeg si...? Jeg er langt i fra ferdig med denne boka. Jeg har brukt over en uke på å¨komme til side 60. Jeg sliter med denne! Er det noe som helst vits i å forsette? Kommer den til å ta seg opp? Vanligvis sluker jeg bøker, men nå tar jeg meg i å ikke huske hva jeg leste på forrige side. Kan den virkelig være så håpløs? Burde jeg gi den en sjanse??

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg slet selv, men leste ferdig.. Den tok seg ikke vesentlig opp, men det er partier som er bedre /mer engasjerende enn andre..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg måtte bare gi meg med denne til slutt. Klarte ikke å lese videre. Tidligere har Ambjørnsen alltid innfridd for min del, men dette var bare en skuffelse. Jeg liker ikke å avbryte, men denne klarte ikke å holde på min oppmerksomhet, dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm, ja... Kanskje jeg skal forsøke å lese den ferdig. Syns alltid det er et nederlag om det blir så ille at jeg må avslutte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Andreas BokleserKirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid Kjendliesomniferum