Tips om gratis eller billige e-bøker

Da jeg var inne på Digitalbok.no og kjøpte en bok nå, så jeg at de har
gratis bøker, bla: I den skogen av Harlan Coben.
og
sommerkampanje: 100 bøker for kr. 69,- pr. stykk. Bøkene kan leses på Digitals eget lesebrett, via app på mobiltelefon, iPad eller nettbrett, og flere kan også sendes til Kindle (det framkommer ved å trykke på boken man er interessert i – uten at jeg har satt meg inn i hvordan det gjøres rent praktisk).
Av godbiter kan nevnes: Brooklynsk dårskap Paul Auster, Konspirasjonen mot Amerika av Philip Roth, Bunny Munros død Nick Cave, Frøken Smillas fornemmelse for snø av Peter Høeg og trilogien til Jón Kalman Stefánsson. (Sistnevnte kjøpte jeg til fullpris da de kom, men har ikke fått lest dem ennå. At jeg aldri lærer :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk :) et anstendig utvalg til en grei pris. Jeg har hatt lyst på Philip Roths bok en stund, så den lar jeg meg nok friste til å kjøpe. Det som er fordelen med norske e-bøker, er at prisen på de bare kan fortsette å gå nedover.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-Elin