Jeg har lagt merke til at du leser mange bøker som ser veldig interessante ut, men som jeg går glipp av siden de ikke er oversatt til norsk. Men siden denne er oversatt, blir den føyet til lista mi over bøker som det kan være verd å snuse på ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hyggelig å høre Bjørg L.. Ja, jeg synes jo selv mange av bøkene er interessante, naturligvis. Problemet (les luksusproblemet) er bare å få tid til å lese alt jeg er nysgjerrig på :-)

Leieboeren er en bok jeg har gledet meg til lenge, men kan ikke si så mye om den ennå, for jeg har foreløpig bare lest noen sider. Håper den lever opp til forventningene, og at du også liker den hvis du tar fatt på den etter hvert :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHarald KBård StøreOleHanneTanteMamieReadninggirl30Akima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØTheaNinaHeidi HoltanRune U. FurbergRufsetufsaBritt ElinStein KippersundTorill RevheimLinnEllen E. MartolGro Anita MyrvangTherese HolmHanne MidtsundHeidi LChristofferEvaStine AskekntschjrldMaikenLars MæhlumToveanniken sandvikTalmaLilleviKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleser