Det hadde ikke gjort noe om boka var 300 sider tynnere. Den unge gutten i boka berørte meg aldri. Aner ikke hvem jeg skal anbefale den til.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg holdt på å si: er du gal??? (UNNSKYLD!!!). Den skulle da ALDRI vært 300 sider tynnere!!!
Se, så ulik oppfatning kan man ha, og det er da lov :-)

Denne romanen, historien og temaene beveget meg virkelig og jeg kommer til å lese den igjen! "Leste" den på engelsk lydbok (med god oppleser) og anskaffer nå papirformatet, på engelsk, slik at barna har førsteutgaven når de blir store nok til å lese den, he-he.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg prøvde å tenke ut hva jeg skulle si hvis noen spurte om hva den handlet om. Det virket veldig usannsynlig at de unge guttene kunne overleve pille-og alkoholmisbruket i så ung alder. Og den delen av historien ble tværet ut. At den gamle antikvitetshandleren tok på seg all skyld for den voksne mannens feilgrep og svindle virka også veldig usannsynlig. Dette er en av de bøkene som ga meg følelsen av bortkasta lesetid, mye blaing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er vi nok bare svært uenige. Jeg synes denne romanen har dickenske proporsjoner og kommer til å lese den igjen :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett