Det finnes en bok jeg har lest hver sommer og kommer til å lese hver sommer frammover. Min mor fortalte historier fra boken da jeg allerede var 4 år. deretter hver sommer leste hun den til meg og når jeg ble eldre leste jeg den hver sommer igjen.
Gutt av Roald Dahl.
En biografi, gjenfortalt som en barnebok. Fantastisk. Man blir rett å slett ikke lei. Gleder meg til sommerferien begynner og jeg atter engang sitter med den i hendene mine :)

Min søster Har også en slik bok, Sommeren på mirabell øya Hun leser den hver sommer og det ser ikke ut til at hun blir lei :P

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Takk for tips. Jeg har lest en del av Roald Dahl, men ikke fått somlet meg til å lese Gutt. Nå koser jeg meg glugg i hjel, samtidig som jeg har stor medlidenhet med de stakkars guttene som blir rundjult for et godt ord på kostskolen.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Haha.. Hærlig.. :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boy er kjempefin! Liker du den fortsatt?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den likte jeg virkelig godt:) Fortsatte sevbiografien med På egne vinger. Den handlet litt for mye om krigen og ting som ikke var fullt så interessant og morsomt som Boy, men jeg synes Roald Dahl er et fascinerende menneske, og nå gleder meg ekstra til å ta frem bøkene hans igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Marit HåverstadVannflaskeMorten MüllerJan-Olav SelforsHarald KPer Åge SerigstadHeidi BBPär J ThorssonIngunnJSilje HvalstadIngeborg GDaffy EnglundKirsten LundTorill RevheimsomniferumEgil StangelandAvaDanielConnieRufsetufsaNinaFarfalleIreneleserBjørg RistvedtHilde Merete GjessingCecilie69Anette SBjørn SturødHilde H HelsethJarmo LarsenElisabeth SveeLisbeth Kingsrud KvistenTone SundlandAlice NordliMarianne  SkageBeathe SolbergGro-Anita RoenKaramasov11Nina GAnne-Stine Ruud Husevåg