Det er synd å si det, men det tok meg fire år å lese denne boken. Jeg skjønner ikke hvorfor. Hver gang jeg plukket den opp ble jeg sugd inn i den, og jeg elsker den virkelig. Men den har noe ubeskrivelig seigt og mørkt ved seg, som jeg kanskje trenger å være i et spesielt humør for å like. Likevel er historien glimrende, karakterene nyanserte og herlig dystre. Men jeg får vente til vinterdepresjonen setter inn før jeg tar fatt på Anansi Boys.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Virkelig godt sagt, jeg måtte humre for meg selv da jeg leste den siste setningen. Du har jo helt rett, noen bøker må man være i et spesielt humør for å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen