Det er flere enn du som har gjort meg nysgjerrig på Carthage, uff, etter at jeg kan lese og bestille e-bøker på iPad, er det enda lettere enn før å falle for fristelsene, men bevares, det er absolutt mest positivt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Joyce Carol Oates er en spennende forfatter som jeg har lest altfor lite av. Men jeg har fortsatt tre av bøkene hennes i «skal lese»-hylla mi. Og som du vel skjønner av det forrige innlegget mitt, kan jeg så absolutt anbefale Carthage. Den kommer forresten på norsk til høsten – i slutten av oktober, tror jeg.

Skjønner akkurat hva du mener med å falle for fristelsene, Gretemor – Jeg har det samme «problemet» selv. Veldig lett å kjøpe både lydbøker og e-bøker. Og ja, det er mest positivt. Blant annet finner jeg fram til mange forfattere og bøker jeg ikke ville blitt oppmerksom på ellers, tror jeg. Og så har vi jo gratistilbud som e-bok-lån på biblioteket og det enorme tilbudet på bokhylla.no. Jeg sier som jeg har sagt før: Døgnet skulle hatt flere timer, mer tid til å lese :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Berit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten Lund