Vanskelig denne gangen, for jeg var så heldig bare å velge bra bøker i juni :-)

Skal jeg trekke frem noen, må det bli romanene A Single Man av Christopher Isherwood fra 1964 og Carthage av Joyce Carol Oates. Sistnevnte er en moderne, amerikansk familieroman som i stor grad omhandler temaet skyld, og kom ut i år. Strålende bøker begge to.

Ja, og så jeg ta med Under åpen himmel av den spanske debutanten Jesús Carrasco. Denne kom på norsk i år og så vidt jeg vet ble den utgitt første gang i Spania i 2013. Nydelig, men trist liten perle på bare 158 sider.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er flere enn du som har gjort meg nysgjerrig på Carthage, uff, etter at jeg kan lese og bestille e-bøker på iPad, er det enda lettere enn før å falle for fristelsene, men bevares, det er absolutt mest positivt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Joyce Carol Oates er en spennende forfatter som jeg har lest altfor lite av. Men jeg har fortsatt tre av bøkene hennes i «skal lese»-hylla mi. Og som du vel skjønner av det forrige innlegget mitt, kan jeg så absolutt anbefale Carthage. Den kommer forresten på norsk til høsten – i slutten av oktober, tror jeg.

Skjønner akkurat hva du mener med å falle for fristelsene, Gretemor – Jeg har det samme «problemet» selv. Veldig lett å kjøpe både lydbøker og e-bøker. Og ja, det er mest positivt. Blant annet finner jeg fram til mange forfattere og bøker jeg ikke ville blitt oppmerksom på ellers, tror jeg. Og så har vi jo gratistilbud som e-bok-lån på biblioteket og det enorme tilbudet på bokhylla.no. Jeg sier som jeg har sagt før: Døgnet skulle hatt flere timer, mer tid til å lese :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaiken