Denne boka er fantastisk, dietten fungerer!!! Jeg har gått på dietten i under 3 måneder og har gått ned 12kg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Boka er genial, helt enig. Jeg kunne ha klart meg uten alle feilene i oversettingen og noen trykkleifer, dog. Jeg er inne i min uke tre av Skaldemans opplegg, so far so good. Jeg liker at han skriver så ...folkelig? Kan vi kalle det for det? Uansett. Han er ikke redd for å kalle store folk for nettopp det de er: tjukkinger/tjockisar. Han går ikke rundt grøten, han er humoristisk samtidig som han er alvorlig og han skriver lett. Man forstår det han skriver uten å måtte bruke hjernen nevneverdig, samtidig som det ikke blir for banalt. Sten Sture Skaldeman er en mann jeg skulle likt å møte!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så enig så enig. Lykke til videre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du fulgt den slavisk, altså uten glipper? Jeg har skummet gjennom boka de siste dagene, og psyker meg opp til å starte opp. Men så ødelegger enkelte festligheter og sånt da vettu, særlig med litt vin. Selve maten tror jeg skal bli lettere å holde seg unna. Og forresten: Gratulerer så mye med minus 12 kilo!!! Det må være en herlig følelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjorde det første gang da jeg gikk ned de tolv kiloene. Da drakk jeg ikke vann med kulsyre en gang. Men har hørt man ikke trenger å være så streng. Sluttet litt etter påske en gang og siden da har jeg gått opp igjen 3kg, men det er fordi jeg virkelig har lesset i meg masse søtsaker(is og slik.) Men har startet på igjen nå for to uker siden og har allerede tatt av to av de tre kiloene, men nå følger jeg ikke planen så slavisk, men det er ikke mye ekstra karbohydrater man kan unne seg før vektnåla ikke flytter seg nedover.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra. Lykke til videre. Jeg begynte igår, på en lørdag faktisk... Jeg klarer nok ikke å følge det helt slavisk, men skal gjøre så godt jeg kan. Og du, det er jo bedre at vekta står stille, enn at den går oppover iallefall ;o)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så sant så sant. Lykke til til deg også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva er det den går ut på egentlig? Sånn i korthet altså, hva slags mat skal man spise? Er dette den teorien om at man skal spise masse fett?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja. Denne dietten går ut på å kutte ut alle karbohydrater(stoffene som omdannes til sukker i kroppen.) Skal kun ha mellom 3 og 9 karbohydrater pr. måltid, som er ganske lite. Så skal man heller spise mye animalsk mat med proteiner og naturlig fett. Jeg spiser gjerne noen få karbohydrater ekstra pr. måltid for å få i meg litt mer grønnsaker. Og det går greit for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MAkima MontgomeryChristofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtBjørg Marit TinholtRufsetufsa