Hvordan vurderer du denne i forhold til "Ove" da? Den ble en skuffelse for meg i hvert fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg elsket "En mann ved navn Ove" og skal jeg sette disse to bøkene opp mot hverandre så vil nok Ove vinne. Men "Mormor hilser og sier unnskyld" er ufattelig bra og følsom, så det blir urettferdig ovenfor denne boken og sammenligne de med hverandre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selve ideen og handlingen var vel kanskje OK, men jeg tror det spesielt var måten denne var skrevet på som falt igjennom i forhold til "Ove" - ikke helt vellykket etter min vurdering - men alt slikt blir jo subjektivt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde store forventninger til denne, for jeg likte "Ove" veldig godt. Her syns jeg det ble altfor mange gjentagelser av de samme frasene, og fikk en følelse av at forfatteren prøvde for hardt å overgå seg selv. Alle "landene" ble for forvirrende etter min smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, mange som har samme mening om denne - håper forfatteren får mer "Ove"-treff på sin neste bok da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagAnn-ElinTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHege