Denne har jeg akkurat kjøpt og jeg gleder meg veldig til å lese den. Jeg fikk tilfeldigvis "en mann ved navn Ove" fra bokklubben jeg er med i og den ble raskt en av favorittene mine. Satser på at denne er like god som den forrige :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Denne treff ikkje meg i det heile, dessverre. Har lese nesten 200 s pga at den skal diskuterast i lesesirkel, men eg trur eg berre gir meg....
Opplever både innhaldet og språket som banalt, "eplekjekt" og lite truverdig. Det same gjeld Mormor og Elsa.......Er glad denne kan leverast tilbake til biblioteket!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ove er en klar favoritt i forhold til Mormor, etter min mening. Men Mormor tok seg opp etter hvert som jeg skjønte hva det virkelig handlet om i den boka.
Det som gjorde Ove så bra, var jo nettopp det at den sure vriompeisen endte opp med å bli en slik fyr som du blir glad i etter hvert som du ble kjent med ham og hans liv.
Håper på flere gode bøker fra denne svenske forfatteren.
Han skriver godt, den godeste Fredrik Backman!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Den kan ikke sammenlignes med "Ove" nei. Jeg ga den ikke så veldig positiv omtale i bloggen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan vurderer du denne i forhold til "Ove" da? Den ble en skuffelse for meg i hvert fall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsket "En mann ved navn Ove" og skal jeg sette disse to bøkene opp mot hverandre så vil nok Ove vinne. Men "Mormor hilser og sier unnskyld" er ufattelig bra og følsom, så det blir urettferdig ovenfor denne boken og sammenligne de med hverandre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selve ideen og handlingen var vel kanskje OK, men jeg tror det spesielt var måten denne var skrevet på som falt igjennom i forhold til "Ove" - ikke helt vellykket etter min vurdering - men alt slikt blir jo subjektivt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde store forventninger til denne, for jeg likte "Ove" veldig godt. Her syns jeg det ble altfor mange gjentagelser av de samme frasene, og fikk en følelse av at forfatteren prøvde for hardt å overgå seg selv. Alle "landene" ble for forvirrende etter min smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, mange som har samme mening om denne - håper forfatteren får mer "Ove"-treff på sin neste bok da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

NorahLibraritas vLeseberta_23SverreHarald KMarianne  SkageMorten BolstadSynnøve H HoelIngunn SLars Johann MiljeAnn ChristinkntschjrldErlend Rødal VikhagenReadninggirl20Anne Berit GrønbechSiljeBjørn SturødLailaEvaJulie StensethGunillatonjekarinaSiljeKarin BergHildegretemorRufsetufsaAjiniakraEmilie GeistMangosaft45Tine SundalKirsten LundTarjeiWencheEivind  Vaksvikingar hBente NogvaSilje HvalstadDolly DuckRune U. Furberg