Jeg tenker at en bokomtale her inne er for å fortelle andre hva man mener om ei bok. Lengden på omtalen er ikke viktig for meg. Noen sier mye med få ord. Jeg liker kanskje en mellomting mellom det helt korte og det veldig lange best.
De lange bokomtalene der man gjerne skriver ganske utførlig om handling og forfatter i tillegg til hva man synes om boka - de er ikke jeg så glad i. Det gir liksom et inntrykk av at den som skriver gjerne skulle vært bokanmelder i en avis eller noe sånt....blir liksom altfor ambisiøst for meg. Foretrekker en kjapp og gjerne spissformulert kommentar med mye følelse i :) Dessuten er det noen som skriver aaaalt for mye om handlingen, og det er jeg ikke så glad i. Men det hopper jeg vel stort sett over. Smaken er forskjellig! - så mye er sikkert....

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

"Omtaler" ble i sin tid skilt ut fra "Diskusjoner" fordi noen av bokelskerne syntes det var plagsomt når diskusjonsinnlegg ble for lange og omfattende og røpet innhold i bøkene. "Omtaler" var altså ment for dem som ville skrive fyldige bokomtaler. Det som skjedde etter denne omleggingen, var akkurat det jeg fryktet: "Hvem som helst" begynte å skrive omtaler - og med de tusenvis av medlemmer vi har fått her etter hvert, kan jeg ikke begripe hvordan man skal kunne hindre det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg husker at det ble delt på en annen måte, og at jeg likte det bedre før! Nå har jeg skrevet flere omtaler og/eller diskusjonsinnlegg, men hvis det ikke er bøker folk har hørt om før, er det nesten aldri noen som kommenterer dem.... Det er litt synd, egentlig! Har hendt jeg har kjøpt bøker som jeg synes er kjempefine, og så er det ingen som leser dem :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg synes det er en uting å tillegge andre motiver man umulig kan vite om de har. Forøvrig er mitt forslag at det lages en struktur der flere preferanser enn i dag gis plass.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Pussig kommentar, men.... Jeg aner ikke om folk VIRKELIG skulle ønske de var anmeldere, om det var det du tenkte på? Jeg sa bare at det ga inntrykk av det, "liksom".....og det er kanskje bare jeg i hele verden som får det inntrykket, så jeg tror ikke man trenger å ta det så alvorlig. Lurer også litt på hva slags "motiv" det skulle være...kanskje jeg heller tillegger dem et "ønske"....som de kanskje ikke har. Men det er jo som jeg skrev bare noe jeg får inntrykk av. Ingenting å legge særlig vekt på, tror jeg....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Motiv = ønske. Den kjøper jeg:) Det jeg mener er at din betraktning fort kan gjøre oss andre forlegne, noen kanskje redd for "å framstå som om de tror de er noe" når de gjør sitt beste. De færreste ønsker nok at innleggene deres skal gi andre inntrykk av at de forsøker å framstå som noe de ikke er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieLailaEli HagelundTanteMamieTove Obrestad WøienMarianne TKaren RamsvikKirsten LundmgePi_MesonG LKristine LouiseTor-Arne JensenDinaTheaTone SundlandLiv-Torill AustgulenStig TAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJarmo LarsenVannflaskeNinagretemorBente NogvaCarine OlsrødritaolineReidun SvensliGrete AmundsenKjell F TislevollInger-LiseMarit HåverstadEmil ChristiansenTatiana WesserlingBenedikteLilleviReadninggirl30Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja Solemdal