Det var kanskje litt flåsete sagt, men det er eit snev at seriøsitet i formuleringa. Det eg meiner er at enkelte "går igjen", lagar sine eigne opplegg og brukar litt for stor plass her. Bokelskere.no vert på den måten ein lite inkluderande nettstad.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har du noen forslag til tiltak som kan gjøre Bokelskere mer inkluderende?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt spørsmål. Ved at det er så få reglar vert terskelen for å skriva omtalar og delta i diskusjonar er låg - og mange deltek. Det er positivt på mange måtar. Dersom det vert "strengare", kjem enkelte av desse til å melde seg ut av diskusjonstrådane - og det er jo dumt. Eg har ikkje konkrete tiltak å komma med - men ønskjer ein diskusjon rundt temaet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KLailaRonnyAnniken RøilEster SPiippokattaTheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNicolai Alexander StyveVariosaIngunn SVigdis VoldEli HagelundKirsten LundedgeofawordsiljehusmorTone SundlandFarfalleLinnDemetergretemorGodemineMorten MüllerMarit HåverstadTone Maria JonassenReidun SvensliPirelliSynnøve H HoelKorianderNinaChristofer GabrielsenNorahCarine OlsrødNtotheaHeidiEirin EftevandReadninggirl30Bjørg RistvedtMaren