Hvordan kan du si at Bokkklubben er dyr? Alle nye bøker er priset til det laveste det er lov å selge til, og det er ikke porto på noen bøker - selv om de koster en krone? Det er heller ikke porto på mer enn 2 millioner engelske titler - selv om disse bestilles direkte fra England og USA. Hvis man kjøper mange bøker, finnes det ikke noen nettbutikk som er billigere enn Bokklubben. I tillegg får man jo de tre gratis når man melder seg inn. (PS! Jeg jobber i Bokklubben)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Fordi det faktisk er dyrt? Man kan kjøpe bøker i utlandet til langt under halve prisen av det bokklubben skal ha. Å krangle på det er ikke noe vits.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du tar med porto, er bokklubben ofte billigst på engelskspråklige bøker. Ikke for å krangle - det er en realitet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg aldri opplevd på de jeg har undersøkt, og som de faktisk har. Ikke for å krangle, men som en realitet :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Capris.no er den desidert beste nettbokhandelen, bøkene er rimelige (med unntak av helt ferske titler), sendes fraktfritt og utvalget er enormt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den norske utgaven av adlibris.se hvor jeg kjøper en del bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeMarianne MSigrid NygaardHilde H HelsethGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hToveIngeborgAud- HelenBjørn BakkenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudRandiATine SundalPiippokatta