Jeg føler meg litt sleip, melder meg inn i bokklubber for å få gratisbøker, avbestiller så de fleste månedstilbudene, - må jo bare være medlem ett år, og det uten å kjøpe noe mer. Det må jo være lov, eller er det sleipt?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 33 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg er medlem av bokklubben.no. Har vært medlem bare en gang, men må si jeg har vurdert tanken om å slutte, for så og melde meg inn for gratis bøker. Tihi, det er lov å være sleip, etter min mening. Og et pluss er at det er billigere der, og man slipper porto.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er akkurat som deg. Er med i bokklubben.no og avbestiller alltid hovedbøkene. Jeg tror egentlig jeg er med i feil klubb (Nye Bøker) fordi det er aldri noe som frister. Men så skal det sies at jeg bestiller alle mine bøker derfra fordi jeg slipper å betale porto. De taper uansett ikke på meg da, for å si det slik. Jeg er superkunde. =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet ikke jeg, men så lenge bokklubbene fortsetter å ha disse velkomstpakkene og ingen kjøpeforpliktelser, må det vel bety at de går i pluss til syvende og sist? Men jo, jeg synes det er litt sleipt å avbestille alle (eller nesten alle) bøkene i ett år. Jeg har avbestilt mange bøker fra min klubb hvis de ikke har fristet, men så har jeg bestilt noen bøker utenom for ikke å få dårlig samvittighet... Hehe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er litt sleipt synes jeg (som jobber i bokklubben) - men du kan jo handle alle andre bøker der - uten porto - som ikke er hovedbøker?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, ikke sant. Oppdaget akkurat at Bokklubben er billigere enn Bokkilden...Bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du kan som oftest handle bøkene på et språk som er nærmere orginalspråket på amazon til langt under halve prisen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvilke bokklubber er dere medlem i da??:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er medlem i hos Tanum: Bestselgerklubben, Epp, Historieklubben, Krimklubben, Hobbyklubben, Lydbokklubben og Energica. Har kjøpt flere fra Historieklubben, noen fra Energica, og har nettopp kjøpt Jernvognen i Lydbokklubben.

Hos De Norske Bokklubbene: Nye Bøker, Bokklubben Krim og Spenning, Bokklubben Fakta, Bokklubben Den Norske og Bokklubben Lydbøker. Kjøper ikke noe større hovedbøker, men kjøper andre fra tid til annen, og bestillinger fra venner og kunder på norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg meldte meg nettopp inn i Epp, og venter spent på å få velkomstpakken min. Det virket som om Epp hadde interessante månedsbøker, og bøkene jeg valgte til velkomstpakken virket spennende. Får se om jeg blir en av de sleipe eller ikke, men tror nok ikke jeg kommer til å avbestille bøker hver måned. Men det kommer jo an på bøkene..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har også tenkt å melde meg inn der, så spennende ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vurderer i hvertfall å melde meg inn i energica.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat meldt meg inn i Epp jeg også :-)
Er medlem i en annen bokklubb også, men er ikke så fornøyd med hovedbøkene der. Blir spennende å se hva Epp har og by på fremover :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hva slags klubb er dette? fant den ikke da jeg søkte på epp.no, hehe. ble nysgjerrig :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du går inn på www.eppklubben.no finner du den :)

Det er nok bare en helt vanlig bokklubb, men jeg likte utvalget der bedre enn i de andre bokklubbene jeg har sett på.

Hvis du går på kampanje.eppklubben.no kan du se velkomsttilbudet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er medlem i disse pr. dags dato:

  • Hobbyklubben
  • Bokklubben Nye bøker
  • Bokklubben Den norske
  • Bokklubben Lyrikk
  • Bokklubben Krim og Spenning
  • Bokklubben Fakta

Har vært medlem av et utall andre også tidligere, som bl.a. Litteraturklubben Epp, Bokklubben Kursiv, Bestselgerklubben, Energica, Krimklubben og sikkert noen andre også som jeg ikke husker i farten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ok, takk for svar:) Men! Jeg er på jakt etter en bokklubb som passer perfekt for me, og trenger noen tips hvis noen her har peiling. Jeg liker bøker i fantasysjangeren - som f.eks. De fire og han som gjør galt værre av Follestad og Lemony Snickets "en serie uheldige hendelser". Meg er og veldig glad i Kabalmysteriet, Gutten i den stripete pysjamasen og Drageløperen for å nevne noen fra hver kant. Noen med peiling? Blir kjempeglad for svar!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har jeg meldt meg inn "her og der", men Bokklubben, Bokklubben Nye Bøker, Krim og Spenning, Lydbokkluben, så vidt jeg vet pr dd. Handler egentlig bøker fra Bokkilden, der finner jeg det jeg trenger, men bokklubbene har ofte salg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen som har tips til hvor det er best å være sleip/lur, da? Blunke

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Melde seg inn og holde oversikten, melde seg ut etter ett år, da kommer de og leter etter deg etterhvert.:-), gjelder vel alle sammen, men bør jo være boktyper vi liker, i det minste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser jeg er i godt selskap, hehe. For det første er bokklubbene dyre, og for det andre er ikke månedsbøkene like spennende og intr som "gavebøkene" ved innmelding.

;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjør det selv, er medlem i flere bokklubber. Har kjøpt en del på bokklubben.no, men ca 1/3-1/2 av det er bestillinger fra kunder, og er med i de fleste Tanum klubbene, og har kjøpt noen fra tid til annen. Den bokklubben jeg har kjøpt flest hovedbøker (hvis ikke alle jeg har kjøpt) er Historieklubben Tanum

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokklubber er så dyre, at det er bare til pass for dem!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvordan kan du si at Bokkklubben er dyr? Alle nye bøker er priset til det laveste det er lov å selge til, og det er ikke porto på noen bøker - selv om de koster en krone? Det er heller ikke porto på mer enn 2 millioner engelske titler - selv om disse bestilles direkte fra England og USA. Hvis man kjøper mange bøker, finnes det ikke noen nettbutikk som er billigere enn Bokklubben. I tillegg får man jo de tre gratis når man melder seg inn. (PS! Jeg jobber i Bokklubben)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fordi det faktisk er dyrt? Man kan kjøpe bøker i utlandet til langt under halve prisen av det bokklubben skal ha. Å krangle på det er ikke noe vits.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du tar med porto, er bokklubben ofte billigst på engelskspråklige bøker. Ikke for å krangle - det er en realitet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg aldri opplevd på de jeg har undersøkt, og som de faktisk har. Ikke for å krangle, men som en realitet :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Capris.no er den desidert beste nettbokhandelen, bøkene er rimelige (med unntak av helt ferske titler), sendes fraktfritt og utvalget er enormt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den norske utgaven av adlibris.se hvor jeg kjøper en del bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke alle gjort det??? :D Bokklubbene har nok kalkulert med at noen forsvinner ut etterhvert uten å kjøpe noe, mens andre blir aktive medlemmer. Hvis ikke finner de nok en annen måte å drive business på ;)

Må vel innrømme at jeg også har blitt aktiv i bokklubber der jeg tenkte å kun benytte meg av velkomsttilbudet. Så hvem som "lurer" hvem skal være usagt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er jo lov, det står jo i reglene at man KUN plikter å være medlem i ett år etterpå, så... ;)

Jeg har gjort det samme selv, men i den bokklubben var det nok mest fordi bøkene ikke fristet i det hele tatt. Vanligvis, i de andre 5-6 klubbene jeg har vært/er medlem i, har jeg endt opp med mange, mange bøker. Og vært medlem i lengre enn ett år, rett og slett fordi jeg har likt tilbudene. Men det er jo bare positivt (for alt annet enn lommeboka) :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det ER jo lov, så jeg synes ikke det er sleipt, men derimot veldig lurt!:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er medlem i mange bokklubber, og avbestiller månedens bok nesten hver gang. Men; Jeg kjøper ofte bøker fra dem likevel, så i det lange løpet tjener de jo på å ha meg som medlem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett